Miten mukaan?

Ilmoittautuminen

Alkeisryhmiin otetaan uusia jäseniä yleensä ympäri vuoden, elleivät ryhmät ole täynnä. Voit kuitenkin ilmottautua jonoon, vaikka joukkue olisi täynnä. Ilmoitamme kun paikka joukkueeseen vapautuu. Joukkueiden kuvaukset löydät tästä ja treenivuorot tästä.

Ilmoittaudu mukaan kohdasta ilmoittautuminen. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse vahvistus kun jäsen on kirjattu rekisteriin. Huomioithan, että jos joukkue on täynnä, ovat sellaiset etusijalla, jotka ovat tehneet sähköisen ilmoittautumisen ennen treeneihin saapumista. Ilmoittautumisen voi perua, mikäli ei haluakaan aloittaa harrastusta.

Treenivarusteet

Harjoituksissa sopiva vaatetus on tavalliset urheilulliset vaatteet, esim. t-paita ja shortsit/jumppahousut, sekä sisäliikuntaan tarkoitetut (valkoiset) kengät. Vesipullo on hyvä pitää mukana aina harjoituksissa. Hiukset pidetään harjoituksissa kiinni ja minkäänlaisia koruja ei saa turvallisuussyistä käyttää. 

Vaatimukset

Uusien harrastajien, jotka aloittavat alkeisjoukkueissa ei tarvitse osata mitään, kaikki lajitaidot opetellaan treeneissä alusta alkaen. Aikaisemmat urheiluharrastukset ovat aina eduksi, mutta uuden harrastajan tärkein ominaisuus on kuitenkin iloinen ja reipas mieli sekä halu oppia uutta. Alkeisryhmistä on mahdollisuus kauden vaihtuessa karsia kilpajoukkueisiin, joissa vaatimukset kasvavat.

Jos olet harrastanut aiemmin cheerleadingia tai muita samankaltaisia lajeja, kerrothan siitä ilmottautumisen yhteydessä, niin voimme katsoa mikä olisi tällä hetkellä paras joukkue sinulle.

Seuramaksut

Seuran jäsenmaksu on 30 € / hlö / vuosi. Kausimaksut sisältävät 6kk:n harjoittelun. Maksut tulevat maksettavaksi 2 krt vuodessa. Ks. tarkemmat tiedot kohdasta kausimaksut

Vakuutukset ja lisenssit

Jokaisella harrastajalla olisi hyvä olla cheerleadingin kattava vakuutus tapaturmien varalle. Kilpajoukkueiden harrastajille lisenssin osto on pakollinen. Lue tarkemmin kohdasta lisenssit

Muut maksut

Muita mahdollisia maksuja ovat kisa- ja leirimaksut (kilpajoukkueilla) sekä vaate- ym. varustemaksut, jotka ovat yleensä vapaaehtoisia.

Treenivarusteita, rekvisiittaa, esiintymisasuja ym. hankintoja varten kerätään seuralle rahaa erilaisin myyntitalkoin kahdesti vuodessa. Kaikki seuramme jäsenet osallistuvat näihin myynteihin.

Seuravaatteet

Joukkueet tilaavat omia kausivaatteitaan yleensä keväisin, ennen kevätnäytöstä. Seuravaatteita ja tuotteita on mahdollista tilata jäsenrekisterimme verkkokaupasta muutamia kertoja vuodessa. Tuotteita on myynnissä myös näytöksissämme.

Kilpailu- ja esiintymisasut

Seura omistaa kilpailu- ja esiintymisasut, jotka lainataan harrastajille kisojen ja esiintymisten ajaksi. 

Tiedotus ja jäsenrekisteri

Cheerleadingjaoston jäsenrekisteri toimii MyClubissa. Seuran kaikki tiedotus ja laskutus tapahtuu sähköisesti. Tästä syystä on tärkeää, että jäsenet/huoltajat ilmoittavat seuralle sellaisen sähköpostiosoitteen, jota luetaan aktiivisesti viikoittain. Tärkeistä tapahtumista ja mm. treenimuutoksista ilmoitetaan sähköpostin lisäksi mm. joukkueiden omissa Facebook ja Whatsapp -ryhmissä.