WCV Talvinäytös lauantaina 14.1.2023

6.1.2023

Lämpimästi tervetuloa West Coast Vikings Cheerleaders talvinäytökseen lauantaina 14.1.2023 klo 15:00!


Perinteisessä Viikinkiperheen talvinäytöksessä esiintyy kaikki seuramme upeat joukkueet sekä pienryhmiä. Tule paikan päälle seuraamaan vauhdikasta kilpacheerleadingiä ja kannustamaan joukkueiden upeita esityksiä. Näytöksen yhteydessä perinteisesti kahvio, lisäksi voi ostaa leivonnaisia ja tuotteita sekä osallistua arpajaisiin. Maksuvälineinä sekä näytöksessä että ennakkoon käyvät käteinen ja pankkikortti.


Näytöksen lipunmyynti alkaa sekä ovet avataan klo 14:30.

Lippuhinnasto:

Perhelippu (2 aikuista + 2 lasta) 27€
Aikuinen12€
Nuoriso / eläkeläinen / varusmies10€
Lapset alle 10v7€
Sylilapset0€



Varmista paikkasi talvinäytökseen ostamalla liput ennakkoon Volttihallilta ma 9.1. ja ti 10.1. klo 17.30-19.00. Vain ennakkoon myynnissä kahvilippuja, joilla nopeutat kahviossa asiointia näytöspäivänä. Ennakkolipun ostaneille on Variskalla pääsisäänkäynnin lisäksi oma jono ja sisäänkäynti.



HUOM. Näytöksen vapaaehtoisille työntekijöille on lähetetty info sähköpostitse, kuittaathan sen vastaanotetuksi! Jos olet ilmoittautunut työntekijäksi etkä ole saanut viestiä, laita viestiä wcv.tapahtumat@gmail.com. Joukkueenjohtajille, tai jos joukkueella ei ole JoJoja niin valmentajille,  on laitettu viestiä joukkueiden tehtävistä (arpajaisvoittojen hankinta tai leivonta),  joten heiltä saa lisää infoa aiheesta.