#Viikinkiperhe

West Coast Vikings Cheerleaders ry on vuonna 2019 perustettu kilpacheerleadingseura, jossa 300 lasta, nuorta ja aikuista harrastaa ja kilpailee cheerleadingissä. Toimintaa on useassa eri ikä- ja tasoryhmässä aina perheen nuorimmista aikuisiin, yhteensä 14 joukkueessa.

Cheerleadingseuramme on keskittynyt kahdesta cheerleadingin alalajista toiseen; cheeriin eli pyramideja, nostoja sekä maa- ja ilma-akrobatiaa sisältävään lajiin. Tarjoamme lajin alkeisopetusta eri ikäryhmien harrastejoukkueissa sekä tavoitteellisempaa, kilpailuihin tähtäävää valmennusta minien, junioreiden ja aikuisten kilpa- ja edustusjoukkueissamme.

Seuran toimintaa ohjaa ja hallinoi hallitus ja operatiivisia tehtäviä hoidetaan toimikunnissa. Hallitus ja toimikunnat koostuvat urheilijoiden vanhemmista, lajiaktiiveista sekä jaoston valmentajista. Kaikki toiminta ja joukkueiden valmennus perustuu urheilullisiin arvoihin. Haluamme tarjota jäsenillemme turvallisen ympäristön kasvaa ja kehittyä urheilijana. Myös urheilijoiden vanhemmat pääsevät toimintaan mukaan niin halutessaan, sillä seurasta löytyy monipuolisesti tehtävää kaikille.

Tervetuloa osaksi Viikinkiperhettä!