#Viikinkiperhe

West Coast Vikings Cheerleaders on vaasalainen West Coast Vikings ry:n alainen kilpacheerleadingjaosto, jossa yli 400 lasta, nuorta ja aikuista harrastaa ja kilpailee cheerleadingissä. Toimintaa on useassa eri ikä- ja tasoryhmässä aina perheen nuorimmista aikuisiin, yhteensä 17 joukkueessa.

West Coast Vikings ry koostuu kahdesta lajijaostosta:

  • West Coast Vikings Cheerleaders
  • Wasa Royals

Teemme yhteistyötä jaostojen kesken ja seuran hallitus pyörittää molempien lajijaostojen toimintaa.

Cheerleadingjaostomme on keskittynyt kahdesta cheerleadingin alalajista toiseen; cheeriin eli pyramideja, nostoja sekä maa- ja ilma-akrobatiaa sisältävään lajiin. Tarjoamme lajin alkeisopetusta eri ikäryhmien harrastejoukkueissa sekä tavoitteellisempaa, kilpailuihin tähtäävää valmennusta minien, junioreiden ja aikuisten kilpa- ja edustusjoukkueissamme.

Jaoston toimintaa ohjaa ja hallinoi jaoston johtokunta, joka koostuu urheilijoiden vanhemmista, lajiaktiiveista sekä jaoston valmentajista. Kaikki toiminta ja joukkueiden valmennus perustuu urheilullisiin arvoihin. Haluamme tarjota jäsenillemme turvallisen ympäristön kasvaa ja kehittyä urheilijana. Myös urheilijoiden vanhemmat pääsevät toimintaan mukaan niin halutessaan, sillä jaostosta löytyy monipuolisesti tehtävää kaikille.

Tervetuloa osaksi Viikinkiperhettä!