Toimikunnat & Vastuuhenkilöt

Tapahtumatoimikunta

Tapahtumatoimikunta koostuu vapaaehtoisista harrastajista, valmentajista, vanhemmista, seura-aktiiveista tai muista tapahtumien järjestämisestä kiinnostuneista. Hallituksen vastuujäsen toimii yhteyshenkilönä tapahtumatoimikunnan ja hallituksen välillä sekä tuo ryhmän esitykset hallituksen käsiteltäviksi.

Seurakehittämistoimikunta

Seurakehityksen ideointiryhmä koostuu vapaaehtoisista valmentajista ja vanhemmista sekä muista seura-aktiiveista. Hallituksen vastuujäsen toimii yhteyshenkilönä hallituksen ja kehittämistoimikunnan välillä sekä tuo ryhmän esitykset hallituksen käsiteltäviksi.

Nuorisotoimikunta

Nuorten ideointiryhmä koostuu vapaaehtoisista harrastajista. Hallituksen vastuujäsen toimii yhteyshenkilönä hallituksen ja nuorisotoimikunnan välillä sekä tuo ryhmän esitykset hallituksen käsiteltäviksi.

Hallivastaava

Hallivastaava valvoo ja kehittää hallin harjoitusolosuhteita ja huolehtii kunnossapidosta.

Varustevastaava

Varustevastaava hoitaa seuratuotetilaukset alusta loppuun, sekä hankkii uusia varusteita hallille hallituksen päätöksellä. Varustevastaava huolehtii myös ensiaputarvikkeiden riittävästä määrästä.

Urheilijamentori

Urheilijamentori toimii urheilijoiden tukena vaikeissa asioissa, esim. koti, koulu ja urheilu. Hän tarjoaa keskusteluapua ja auttaa mahdollisissa vaikeuksissa, konflikteissa ja riitatilanteissa urheilijan ja valmennuksen välillä.