MyClub

MyClub toimii cheerleadingseuran jäsenrekisterijärjestelmänä

Jokaisella seuran jäsenellä on oma myClub-tunnus, eli ID. Tunnuksen avulla jäsen pääsee mm. kirjautumaan myClubiin, muokkaamaan omia tietojaan sekä tarkastelemaan omaa laskutushistoriaansa. Mikäli unohdat salasanasi, klikkaa kirjautumissivun ”Salasana unohtunut?”-painiketta ja seuraa lisäohjeita.

Tästä myClubin kirjautumis- ja ilmoittautumissivulle.

Jokaisen jäsenen tulee olla tutustunut seuran sääntöihin, toimintaohjeisiin ja laskutuskäytäntöihin sekä sitoutua noudattamaan niitä. Myös kuvaus- ja videointilupaa sekä tietosuojaselosteen hyväksymistä vaaditaan ennen liittymistä. Tutustuthan näihin dokumentteihin huolellisesti ennen jäseneksi liittymistä.

Uudet harrastajat ilmoittautuvat pääsääntöisesti sekä kevät- että syyskauden alussa järjestettäville starttikursseille ikäryhmänsä mukaisesti. Starttikurssien jälkeen he voivat tehdä päätöksen harrastuksen aloittamisesta, jolloin heidät ohjataan oikean ikäryhmän alkeisjoukkueeseen.

Jäsenilmoittautuminen on kuitenkin avoinna aina, ja eri ikäryhmien alkeis- ja kilpajoukkueita täydennetään tarpeen mukaan pitkin kevät- ja syyskautta. Seuran ulkopuolelta tulevat kilpa- ja edustusjoukkueisiin päässeet urheilijat ilmoittautuvat myös myClubin kautta valmentajien ohjeiden mukaisesti. Mikäli harrastaja siirtyy seuran sisällä joukkueesta toiseen, on kyseessä sisäinen siirto ja siitä huolehtivat valmentajat.

Mikäli olet uusi harrastaja, tulee sinun rekisteröidä uusi jäsentili. Sinun tulee täyttää kaikki tietosi lomakkeelle. Ilmoittautumiset käsitellään arkisin, ja saat lisäinfoa oman ikäryhmäsi alkeisjoukkueesta kun sinut on kirjattu seuran jäseneksi.

Mikäli sinun tarvitsee muokata tietojasi kesken kauden, voit tehdä sen itse koska vaan myClubiin kirjautumalla. Lisätietoa jäsenrekisterin käytöstä löydät myClubin ohjeista ja apua saat tarvittaessa osoitteesta wcvtoimisto@gmail.com.