Haluatko aloittaa cheerleadingin?

Uudet harrastajat aloittavat lajiin tutustumisen pääsääntöisesti seuramme iän mukaan jaetuissa alkeisjoukkueissa tai starttikursseilla, joista on mahdollisuus edetä taitojen kehittyessä seuramme kilpaileviin joukkueisiin. Alkeisjoukkueissamme tai starttikursseilla ei ole taitovaatimuksia, innokkuus ja halu oppia uusia taitoja riittää. Uusia harrastajia otetaan mukaan ympäri vuoden avoimien treenien kautta, mikäli joukkueissa on vapaita paikkoja.

Viikinkiperheen alkeisjoukkueet

Pikkumikrot: Tin (2016-2018 -syntyneet)

Mikrot: Helium (2014-2015 syntyneet) TÄYNNÄ / Neon (2014-2015 syntyneet) ja Zink (2013 -syntyneet)

Minit: Cobolt (2009-2012 syntyneet)

Juniorit: Chrome (2006-2009 syntyneet)

Aikuiset: Omatoimiharjoittelu (2005 ja aiemmin syntyneet)

Klassikot: Rust (+18v.)

Jos olet kiinnostunut uuden harrastuksen aloittamisesta, voit tulla meille kokeilemaan lajia kahdesti maksutta. Mukaan pääset helposti ottamalla joukkueisiin sähköpostitse yhteyttä. Lisää tietoa löydät joukkueista yläpalkin JOUKKUEET kohdasta. Sen jälkeen voit ilmoittautua mukaan WCV Cheerleaders jäseneksi luomalla tunnuksen (ID) MyClub jäsenrekisterijärjestelmään ja liittymällä tapahtumaan Jäsenilmoittautuminen / WCV Cheerleaders ohessa olevan linkin kautta:
https://wcvcheer.myclub.fi/flow/events/1867414

Ilmoitathan tapahtuman viestikenttään erikseen, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta cheerleadingista tai sitä tukevista lajeista (kuten voimistelu, uimahyppy, luistelu jne.), jotta voimme tarvittaessa ja halutessasi ohjata sinut suoraan kilpailevaan joukkueeseen.