Toimikunnat

Tapahtumatoimikunta

Tapahtumatoimikunta koostuu vapaaehtoisista harrastajista, valmentajista, vanhemmista, seura-aktiiveista tai muista tapahtumien järjestämisestä kiinnostuneista.

Tapahtumatoimikunta suunnitelee, ideoi ja organisoi seuran vuosittaiset tapahtumat, kuten kevät- ja talvinäytökset, seurapiknikin ym. seuran järjestämät yleisötapahtumat. Lisäksi TaTo:lla on vapaat kädet ideoida ja toteuttaa uusia tapahtumia.

Hallituksen jäsen Mervi Palomäki toimii tapahtumatoimikunnan vastuuhenkilönä, sekä tuo ryhmän esitykset hallituksen käsiteltäviksi.


Yhteystiedot: wcv.tapahtumat@gmail.com 
Seuran kehittämistoimikunta

Kehittämistoimikunta koostuu vapaaehtoisista valmentajista ja vanhemmista sekä muista seura-aktiiveista.

Seuran kehittämistoimikunta suunnitelee, ideoi ja toteuttaa kehitysprojekteja, palautekyselyitä ja varainkeruutoimintaa. Toimikunta kehittää seurarakenteita ja yhteisöllisyyttä sekä seuraa arvojen ja visioiden toteutumista käytännössä. 

Hallituksen jäsen Iida Kossila toimii kehittämistoimikunnan vastuuhenkilönä, sekä tuo ryhmän esitykset hallituksen käsiteltäviksi.

Yhteystiedot: wcv.seuratoimijat@gmail.com 
Nuorisotoimikunta

Nuorten ideointiryhmä koostuu vapaaehtoisista harrastajista. Nuorisotoimikunta toimii nuorten vaikuttamisen väylänä seurassa.

NuTo ideoi uusia, innovatiivisia ja nuorekkaita toimintatapoja seuran eri toiminnoille.

Hallituksen jäsen Mirva Harjunpää toimii nuorisotoimikunnan vastuuhenkilönä, sekä tuo ryhmän esitykset hallituksen käsiteltäviksi.

Yhteystiedot: wcvchallitus@gmail.com