Osallistuvat seurat

Cheer Stars 


Kotipaikkakunta: Kuopio 
Cheerleadingjäsenten määrä: n. 500 
Esittelyteksti: Cheer Stars on noin 500 henkinen seura Kuopiosta. Seura on perustettu vuonna 2002. Cheer Starsissa toimii 14 kilpacheerleadingjoukkuetta ja 8 cheertanssijoukkuetta kaikilla ikätasoilla. 

Crocodiles Cheerleaders


Kotipaikkakunta: Seinäjoki 
Cheerleadingjäsenten määrä: n. 150 
Esittelyteksti: SCC on pieni mutta energinen cheerjaosto suoraan lakeuksilta. Joukkueita löytyy pienistä mikroista edistyneisiin mineihin, jatkuen edelleen 
junioreista kahteen aikuisten joukkueeseen. Myös pojille on oma akrobatiajoukkue tarjolla. Harrastajamme ovat iloisia ja motivoituneita, valmentajamme taitavia ja innokkaita opettamaan parhaat taitonsa pienille timanteillemme.  

Dream Team Cheerleaders


Kotipaikkakunta: Tampere
Cheerleadingjäsenten määrä: n. 750 
Esittelyteksti: Dream Team Cheerleaders on kilpacheerleadingin erikoisseura, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa cheerleadingin molempia alalajeja, tyttö- ja sekajoukkueissa. Harrastusmahdollisuuksia seura tarjoaa aina aloittelija-   
ja harrastetasolta huippu-urheiluun. DTC panostaa yhteisöllisyyteen, kannustavaan ja positiiviseen ilmapiiriin, jossa jokainen on osa kissaperhettä! 

Helsinki Athletics Cheerleaders


Kotipaikkakunta: Helsinki
Cheerleadingjäsenten määrä: n. 850 
Esittelyteksti: HAC on Helsinkiläinen kilpa-cheerleadingin erikoisseura, jossa
urheilee n. 850 lasta nuorta ja aikuista cheerleadingin ja cheertanssin
parissa.

Jaguars Spirit Athletes


Kotipaikkakunta: Jyväskylä
Cheerleadingjäsenten määrä: n. 650 
Esittelyteksti: Jaguars Spirit Athletes on jyväskyläläinen vuonna 2012 perustettu cheerleadingin ja cheertanssin erikoisseura. Seurassamme voi harrastaa ja kilpailla yhteensä 26 eri joukkueessa, joista kaikki treenaavat seuran omalla harjoitushallilla JSA Cheer Gymillä. JSA:n toiminta-ajatus on yhdessä tekemistä, liikunnallisten tietojen ja taitojen kehittämistä tasavertaisessa ja turvallisessa seurassa.

Kauhajoen Karhu Cheerleading


Kotipaikkakunta: Kauhajoki
Cheerleadingjäsenten määrä: 100
Esittelyteksti: Pieni mutta pippurinen cheerleadingseura Kauhajoelta. Rakkaudesta lajiin jo vuodesta 1995 lähtien.  

Kemin Lämärit


Kotipaikkakunta: Kemi
Cheerleadingjäsenten määrä: 62
Esittelyteksti: Kemin Lämärit ry on vuonna 1972 perustettu kemiläinen seura, jossa voi harrastaa kilpacheerleadingin ohella jääkiekkoa. Cheerleading-toimintaa 
seurassa on ollut syksystä 2015 saakka. Tällä hetkellä seurassa toimii kaksi juniori-ikäisten harraste- ja kilpajoukkuetta.  

Kurikan Ryhti Cheerleaders


Kotipaikkakunta: Kurikka
Cheerleadingjäsenten määrä: 175
Esittelyteksti: Kurikan Ryhti Cheerleaders on Etelä-Pohjanmaan tuorein cheerleadingseura, joka perustettiin tammikuussa 2018. Harrastajia seurassa on 4-vuotiaista aikuisiin, cheerleadingjoukkueita on 8, sekä yksi cheertanssin alkeisjoukkue. 

LCS Panthers


Kotipaikkakunta: Lahti
Cheerleadingjäsenten määrä: -
Esittelyteksti: -

Northern Lights Cheerleading


Kotipaikkakunta: Oulu
Cheerleadingjäsenten määrä: 750
Esittelyteksti: Northern Lights Cheerleading NLC ry on Oulun alueella toimiva Tähtiseura. Pohjois-Suomen suurin kilpacheerleadingin erikoisseura, johon tällä hetkellä kuuluu noin 750 harrastajaa. Harraste- ja kilpailutoimintaa on yhteensä viidessä ikäluokassa lapsista aikuisiin. Vuosittain joukkueemme harrastavat ja kilpailevat molemmissa kilpacheerleadingin alalajeissa, niin cheerleadingissa kuin cheertanssissakin. Huuda mukana ja kannusta värejä: Oranssi, sininen ja valkoinen. NLC! 

Silver Sharks


Kotipaikkakunta: Seinäjoki
Cheerleadingjäsenten määrä: 440
Esittelyteksti: Seinäjoki Silver Sharks on kilpacheerleadingin erikoisseura, joka on perustettu kesäkuussa 2012. Silver Sharks on kasvava seura, jossa on joukkueita tällä kaudella jo 17. Kilpailevia joukkueita näistä on kymmenen. Seuran upeat harjoitustilat ja innostavat osaavat valmentajat tarjoavat monia hienoja hetkiä ja  mahtavia onnistumisen kokemuksia jo yli 400:lle monen ikäiselle harrastajalle.  
Silver Sharkseissa jokainen on osa yhtä suurta Haiperhettä!

Spirit Shakin' Cheerleaders


Kotipaikkakunta: Tuusula
Cheerleadingjäsenten määrä: 780
Esittelyteksti: Tänä vuonna 20vuotta täyttänyt Spirit Shakin' Cheerleaders liikuttaa melkein 800 harrastajaa ja urheilijaa Keski-Uudellamaalla. Myrskyperheen 23:sta joukkueesta Vaasassa kilpailee Vortex! 

Tampereen Pyrintö


Kotipaikkakunta: Tampere
Cheerleadingjäsenten määrä: 800
Esittelyteksti: Pyrintö Cheer Team on Tampereen Pyrinnön cheerleadinglajijaosto. Jaostossamme harrastaa noin 800 innokasta cheerleaderia. Jaostomme 31:ssa eri joukkueessa pienimmät harrastajat ovat 2-vuotiaita ja vanhimmat 54-vuotiaita. Tarjoamme harrastajillemme mahdollisuuden harrastaa lajia aloittelija- ja harrastetasolta aina kilpa ja edustustasolle asti. Seura on perustettu vuonna 1896 ja cheer -jaostomme on tullut mukaan vuonna 2008. 

Vihti-Gym


Kotipaikkakunta: Vihti
Cheerleadingjäsenten määrä: 300
Esittelyteksti: VGC on perustettu vuonna 2008 Liikuntaseura Vihti-Gym ry:n alle. Kymmenessä vuodessa seura on kasvattanut urheilijamääräänsä ja nykyään Vihdissä on jo lähes 300 aktiivista cheerleadingin harrastajaa. VGC:llä on mahdollista sekä harrastaa että kilpailla aivan nuorimmista mikroista aina "oikeasti aikuisiin" klassikkoikäisiin saakka. 

West Coast Vikings Cheerleaders


Kotipaikkakunta: Vaasa
Cheerleadingjäsenten määrä: 420
Esittelyteksti: Vaasalaista kilpacheerleadingia vuodesta -91. Jaostossa 18 joukkuetta viidessä eri ikätasossa aina alkeisista SM-tasoon asti.